» Da Gate Group -Inc.

Da Gate Group -Inc.

Contact Da Gate Group -Inc.:
+370 67 ... arată numărul de telefon +370 679 17174
Japonia, Osaka
Ora locală a vânzătorului: 23:24 (JST)
Olanda, Drenthe, ROTERDAM
Ora locală a vânzătorului: 15:24 (CET)
Lituania, Klaipeda, KLAIPEDA
Ora locală a vânzătorului: 16:24 (EET)
De vânzare: 3 unitate
Vânzător Autoline din data de Aprilie 2016
Trimite mesaj
Sortarea după: data publicării
Anul Forţă Kilometraj Preţ
automacara
marca macaralei - Tadano TG-800 E, capacitatea de încărcare80000 kg
07/2015 5000 km 140.000 €≈ 150.220 $
Lituania, KLAIPEDA
automacara
marca macaralei - Tadano AR 2200 M, capacitatea de încărcare22000 kg
2015 8000 km 350.000 €≈ 375.550 $
Lituania, KLAIPEDA
automacara
marca macaralei - Tadano, capacitatea de încărcare80000 kg
2015 21000 km 145.000 €≈ 155.585 $
Lituania, KLAIPEDA
Preferinţe: 0 Compararea : 0