» TOV "Promeksa"

TOV "Promeksa"

Contact TOV "Promeksa"
+33 6 0 ... arată numărul de telefon +33 6 08 21 18 48
+33 6 3 ... arată numărul de telefon +33 6 37 51 20 75
Franţa, Ron-Alpi, 07170, lavilledieu
Ora locală a vânzătorului: 20:41 (CET)
Ucraina, Kiev şi regiunea, Kiev
Ora locală a vânzătorului: 21:41 (EET)
Côte d'Ivoire, abidjan
Ora locală a vânzătorului: 19:41 (GMT)
De vânzare: 12 unitate
Vânzător Autoline din data de Mai 2014
Trimite mesaj
Sortarea după: data publicării
Anul Forţă Kilometraj Preţ
camion utilaj ridicare container gunoi
bară de suspensie - resort/resort
12/1995 540000 km 8.000 €≈ 8.572 $
Franţa, lavilledieu
semiremorcă pentru transport containere
bară de suspensie - pneumo/pneumo
04/1990 3.000 €≈ 3.215 $
Franţa, lavilledieu
semiremorcă basculantă
V=25 m³, bară de suspensie - resort/resort
03/2005 5.500 €≈ 5.893 $
Franţa, lavilledieu
autotractor
bară de suspensie - resort/pneumo
11/2007 450 c.p. 456000 km 10.500 €≈ 11.251 $
Franţa, lavilledieu
autotractor
bară de suspensie - resort/pneumo
01/1996 350 c.p. 741000 km 6.000 €≈ 6.429 $
Franţa, lavilledieu
semiremorcă basculantă
V=25 m³, bară de suspensie - resort/resort
03/2008 5.800 €≈ 6.215 $
Franţa, lavilledieu
cisternă siloz
V=61 m³
03/2000 4.500 €≈ 4.822 $
Franţa, lavilledieu
cisternă siloz
V=48 m³, bară de suspensie - pneumo/pneumo
06/1995 4.800 €≈ 5.143 $
Franţa, lavilledieu
camion cisternă combustibil
V=11000 l
12/2000 220 c.p. 386000 km 6.500 €≈ 6.965 $
Franţa, lavilledieu
autobasculantă
benne 10x4
11/1996 430 c.p. 42000 km 18.500 €≈ 19.823 $
Franţa, lavilledieu
autotractor
bară de suspensie - resort/pneumo
04/2006 684000 km 8.000 €≈ 8.572 $
Franţa, lavilledieu
autobasculantă
V=20 m³
06/1980 4.500 €≈ 4.822 $
Franţa, lavilledieu
Preferinţe: 0 Compararea : 0