» OOO Promzapad

OOO Promzapad

Contact OOO Promzapad
+7 (911 ... arată numărul de telefon +7 (911) 460 9376
+7 (401 ... arată numărul de telefon +7 (4012) 50 93 76
Rusia, Districtul Federal Nord-Vestic, Kaliningrad, ul.Turuhanskaya 1A
Rusia, Districtul Federal Central, Krasnogorsk, MO, Ilinskiy tupik d.9
Belarus,
Ora locală a vânzătorului: 05:58 (+03)
Kazahstan,
Ucraina,
Ora locală a vânzătorului: 04:58 (EET)
Germania,
Ora locală a vânzătorului: 03:58 (CET)
Letonia,
Ora locală a vânzătorului: 04:58 (EET)
Lituania,
Ora locală a vânzătorului: 04:58 (EET)
Polonia,
Ora locală a vânzătorului: 03:58 (CET)
Estonia,
Ora locală a vânzătorului: 05:58 (EAT)
Georgia,
Ora locală a vânzătorului: 06:58 (+04)
România,
Ora locală a vânzătorului: 04:58 (EET)
Uzbekistan,
De vânzare: 20 unitate
Vânzător Autoline din data de Octombrie 2014
Trimite mesaj
Sortarea după: data publicării
Anul Forţă Kilometraj Preţ
semiremorcă prelate
1997 2.674 €≈ 2.852 $
Rusia, Krasnogorsk, MO
excavator pe şenile
1993 4760 m/h 13.054 €≈ 13.926 $
Rusia, Krasnogorsk, MO
macara turn
greutate cu încărcătura0 kg
1990 18.087 €≈ 19.296 $
Rusia, Kaliningrad
automacara
1989 5600 m/h 67.631 €≈ 72.149 $
Rusia, Kaliningrad
buldozer
2000 10300 m/h 29.884 €≈ 31.880 $
Rusia, Kaliningrad
camion transport de lemne
1994 18.874 €≈ 20.135 $
Rusia, Kaliningrad
automacara
1994 51.903 €≈ 55.370 $
Rusia, Kaliningrad
finisor asfalt pe roţi
1998 4500 m/h 25.951 €≈ 27.685 $
Rusia, Kaliningrad
semiremorcă frigorifica
2000 12.583 €≈ 13.423 $
Rusia, Krasnogorsk, MO
automacara
2008 6500 km 29.884 €≈ 31.880 $
Rusia, Kaliningrad
automacara
2008 18000 km 298.835 €≈ 318.797 $
Rusia, Kaliningrad
cilindru compactor pentru asfalt
greutate cu încărcătura0 kg
1998 3660 m/h 10.695 €≈ 11.410 $
Rusia, Kaliningrad
automacara
2008 10000 km 31.299 €≈ 33.390 $
Rusia, Kaliningrad
camion furgon
capacitatea de încărcare15000 kg
1995 8.336 €≈ 8.893 $
Rusia, Krasnogorsk, MO
buldozer
1995 29.097 €≈ 31.041 $
Rusia, Kaliningrad
Preferinţe: 0 Compararea : 0